La revista Treballs de Sociolingüística Catalana (TSC) ha publicat el número 28 (2018) en format d’accés obert. Aquest anuari de la Societat Catalana de Sociolingüística (SOCS), filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), es va iniciar l’any 1977 i té l’objectiu d’estimular la recerca en sociolingüística dels països de llengua i cultura catalanes, en els camps de la sociologia; l’antropologia; la psicologia social; la política i la planificació lingüístiques; el dret lingüístic; entre d’altres.

Actualment, la revista TSC té una periodicitat anual i es publica en format paper i electrònic. Aquest últim número inclou 5 articles que formen part de la secció monogràfica «Llengua i poder» i 3 articles, que s’inclouen en la secció miscel·lània. També conté 6 ressenyes de novetats editorials en sociolingüística i una entrevista a Joaquim Torres-Pla, fundador del Grup Català de Sociolingüística i especialista en demolingüística. Els resums dels articles es poden consultar en la llengua original i en anglès.

La revista TSC té la màxima avaluació (grup A) en el sistema CARHUS Plus+ 2018 (versió sense esmenar) i un índex d’impacte de 10 (ICDS) a la base de dades MIAR. La revista també es troba indexada a les bases de dades i classificacions següents: CIRCDialnet; DOAJ; Dulcinea; ESCIERIHPlusLatindexLinguist listPeriodicals Index Online; RACO; i finalment, Sherpa/Romeo.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la SOCS així com l’Hemeroteca Científica Catalana (HCC) de l’IEC.