La revista Treballs de Sociolingüística Catalana (TSC) ha publicat el número 27 (2017) en format d’accés obert. Aquest anuari de la Societat Catalana de Sociolingüística (SOCS), filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), es va iniciar l’any 1977 i té l’objectiu d’estimular la recerca en sociolingüística dels països de llengua i cultura catalanes, en els camps de la sociologia; l’antropologia; la psicologia social; la política i la planificació lingüístiques; el dret lingüístic; entre d’altres.

Actualment, la revista TSC té una periodicitat anual i es publica en format paper i electrònic. Aquest últim número inclou 11 treballs, amb un domini dels treballs qualitatius, que formen part de la secció monogràfica «La transmissió lingüística intergeneracional» i 7 treballs, molt heterogenis, que s’inclouen en la secció miscel·lània. També conté 5 ressenyes i una entrevista amb Henri Boyer. Els resums dels articles es poden consultar en la llengua original i en anglès.

La revista TSC té la màxima avaluació (grup A) en el sistema CARHUS Plus+ 2014 i un índex d’impacte de 10 (ICDS) a la base de dades MIAR. La revista també es troba indexada a les bases de dades i classificacions següents: CIRCDialnet; DOAJ; Dulcinea; ESCIERIHPlusLatindexLinguist listPeriodicals Index Online; RACO; i finalment, Sherpa/Romeo.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la SOCS així com l’Hemeroteca Científica Catalana (HCC) de l’IEC.