cover_issue_9281_en_USLa revista semestral «Journal of Catalan Intellectual History» («Revista d’Història de la Filosofia Catalana») ha publicat els números 9 i 10 (2015) en format d’accés obert. Aquesta publicació semestral es va iniciar l’any 2011 i s’edita en català i anglès. L’objectiu és promoure i difondre internacionalment els estudis de filosofia en català, especialment la contemporània.

La revista inclou articles de temes específics; revisions crítiques de novetats editorials; documents històrics; i bibliografies exhaustives d’autors catalans, valencians, balears i nord-catalans que han estat treballant en el camp de la filosofia al llarg dels segles XIX, XX i XXI.

«Journal of Catalan Intellectual History» es pot consultar en línia i en paper, i està editada per les entitats següents: la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB); la Universitat de Barcelona (UB); la Universitat de València (UV); la Universitat de les Illes Balears (UIB); la Societat Catalana de Filosofia (SCF); la Societat de Filosofia del País Valencià (SFPV); l’Associació Filosòfica de les Illes Balears (AFIB); l’Institut d’Estudis Catalans (IEC); l’Institut de Dret i Tecnologia (IDT) de la UAB; i finalment, l’Institut Ramon Llull.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la SCF, així com l’Hemeroteca Científica Catalana (HCC) de l’IEC.