La revista Catalan Social Sciences Review (CSSR) ha publicat el número 7 (2017) en format d’accés obert. Es tracta d’una publicació anual en anglès editada per la Secció de Filosofia i Ciències Socials (SFCS) de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). Iniciada l’any 2012, la revista s’adreça a acadèmics, professionals i estudiants d’arreu del món interessats en les ciències socials i la recerca catalana.

Els articles que conté la revista estan relacionats amb les matèries següents: filosofia; pedagogia; psicologia; sociologia; demografia; geografia; dret; economia; antropologia; comunicació; i ciències polítiques. En concret, aquest número inclou diversos articles sobre filosofia, comunicació, demografia, ciències polítiques i, finalment, dret.

La revista es troba indexada a les bases de dades i classificacions següents: Dialnet; Dulcinea; Latindex; MIAR; RACO; REBIUN; i per últim, Sherpa/Romeo.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web de la SFCS, així com l’Hemeroteca Científica Catalana (HCC) de l’IEC.