Nanociència i Nanotecnologia

Font: Luciana Christante.

En el marc del projecte dels Reports de la recerca a Catalunya (2003-2009), ja es pot consultar el document de treball de Nanociència i Nanotecnologia (en format PDF). L’informe ha estat redactat per Jordi Fraxedas (Centre d’Investigació en Nanociència i Nanotecnologia, CIN2) i Francesc Pérez-Murano (Institut de Microelectrònica de Barcelona-Centre Nacional de Microelectrònica, IMB-CNM), amb la col·laboració de Gemma Rius. Les dues edicions anteriors dels Reports (1990-1995 i 1996-2002), que van comptar amb el suport de la Generalitat de Catalunya, es poden consultar a text complet al lloc web de l’IEC.

Els investigadors de l’àrea de Nanociència i Nanotecnologia tenen un període de 4 setmanes, és a dir fins el 13 de novembre, per a deixar un comentari al Blog de l’Observatori de la Recerca (OR-IEC) o enviar un correu electrònic a l’OR-IEC. Un cop finalitzat el període de debat públic, els redactors estudiaran els comentaris rebuts i tancaran definitivament el text, que serà preparat per a editar.

Un projecte com aquest necessita de la participació i la implicació de tota la comunitat científica. En aquest sentit, us agrairem que col·laboreu amb nosaltres donant-ne la màxima difusió, i fent comentaris i aportacions al document de treball.

Per a més informació, podeu consultar el portal MERIDIÀ de l’OR-IEC, així com el Portal de publicacions de l’IEC.