Font: Jaume Meneses

Font: Jaume Meneses

En el marc del projecte dels Reports de la recerca a Catalunya (2003-2009), ja es pot consultar el document de treball d’Història (en format PDF). L’informe ha estat elaborat sota la coordinació d’Antoni Simón Tarrés, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i membre de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). Les dues edicions anteriors dels Reports (1990-1995 i 1996-2002), que va comptar amb el suport de la Generalitat de Catalunya, es poden consultar a text complet al lloc web de l’IEC.

Els investigadors de l’àrea d’Història tenen un període de 4 setmanes, és a dir fins el 26 d’octubre, per a deixar un comentari al Blog de l’OR-IEC o enviar un correu electrònic a l’OR-IEC. Un cop finalitzat el període de debat públic, els redactors estudiaran els comentaris rebuts i tancaran definitivament el text, que serà preparat per a editar.

Un projecte com aquest necessita de la participació i la implicació de tota la comunitat científica. En aquest sentit, us agrairem que col·laboreu amb nosaltres donant-ne la màxima difusió i fent comentaris, i aportacions al document de treball.

Per a més informació, podeu consultar el Portal de publicacions de l’IEC, així com les nostres revistes científiques, entre les quals hi ha “Catalan Historical Review” i el “Butlletí de la Societat Catalana d’Estudis Històrics“.