Freepik

En el marc del projecte dels Reports de la recerca a Catalunya (2003-2009), ja es pot consultar el document de treball, en format Adobe Acrobat, Reports de la recerca a Catalunya 2003-2009. Dret (amb dades del període 2010-2014)L’informe ha estat redactat per Mònica Navarro, professora de la Universitat de Barcelona (UB), i supervisat per Carles Viver i Pi-Sunyer i Joan Egea i Fernández, ambdós, catedràtics de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i membres de la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC).

Les dues edicions anteriors dels Reports (1990-1995 i 1996-2002), que van comptar amb el suport de la Generalitat de Catalunya, es poden consultar a text complet al lloc web de l’IEC.

Els investigadors de l’àrea de Dret tenen un període d’un mes, és a dir, fins al 7 d’abril de 2018, per a deixar un comentari al lloc web de l’Observatori de la Recerca (OR-IEC) o enviar un correu electrònic a l’OR-IEC. Un cop finalitzat el període de debat públic, la redactora estudiarà els comentaris rebuts i tancarà definitivament el text.

Un projecte com aquest necessita la participació i la implicació de tota la comunitat científica. En aquest sentit, us agrairem que col·laboreu amb nosaltres donant-ne la màxima difusió, i fent comentaris i aportacions al document de treball.

Per a més informació, podeu consultar el document de treball Reports de la recerca a Catalunya 2003-2009. Dret (amb dades del període 2010-2014), així com la pàgina web dels Reports de la recerca a Catalunya.