Biologia cel·lular, molecular i bioquímica

Font: Ed Uthman.

En el marc del projecte dels Reports de la recerca a Catalunya (2003-2009), ja es pot consultar el document de treball de Biologia Cel·lular, Molecular i Bioquímica (en format Adobe Acrobat), així com les taules (en format Microsoft Excel) i els gràfics (en format Adobe Acrobat).

L’informe ha estat redactat per Ramon Bartrons, professor de la Universitat de Barcelona (UB) i membre de la Secció de Ciències Biològiques de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). Les dues edicions anteriors dels Reports (1990-1995 i 1996-2002), que van comptar amb el suport de la Generalitat de Catalunya, es poden consultar a text complet al lloc web de l’IEC.

Els investigadors de l’àrea de Biologia Cel·lular, Molecular i Bioquímica tenen un període de 4 setmanes, és a dir, fins el 11 de desembre, per a deixar un comentari al Blog de l’Observatori de la Recerca (OR-IEC) o enviar un correu electrònic a l’OR-IEC. Un cop finalitzat el període de debat públic, el redactor estudiarà els comentaris rebuts i tancarà definitivament el text, que serà preparat per a editar.

Un projecte com aquest necessita de la participació i la implicació de tota la comunitat científica. En aquest sentit, us agrairem que col·laboreu amb nosaltres donant-ne la màxima difusió, i fent comentaris i aportacions al document de treball.

Per a més informació, podeu consultar el portal MERIDIÀ de l’OR-IEC, així com el Portal de publicacions de l’IEC. També podeu consultar les activitats i publicacions de la Societat Catalana de Biologia (SCB), filial de l’IEC.