Altres Filologies

Font: Tobias Mik.

En el marc del projecte dels Reports de la recerca a Catalunya (2003-2009), ja es pot consultar el document de treball d’Altres Filologies (en format PDF). Cal tenir en compte que l’informe de Filologia Catalana: Llengua ja s’ha presentat i que els de Lingüística i Ciències de Llenguatge i de Filologia Catalana: Literatura estan en procés de redacció.

L’informe ha estat redactat per Roser Gauchola, professora de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Les dues edicions anteriors dels Reports (1990-1995 i 1996-2002), que van comptar amb el suport de la Generalitat de Catalunya, es poden consultar a text complet al lloc web de l’IEC.

Els investigadors de l’àrea d’Altres Filologies tenen un període de 4 setmanes, és a dir fins el 27 de novembre, per a deixar un comentari al Blog de l’Observatori de la Recerca (OR-IEC) o enviar un correu electrònic a l’OR-IEC. Un cop finalitzat el període de debat públic, la redactora estudiarà els comentaris rebuts i tancarà definitivament el text, que serà preparat per a editar.

Un projecte com aquest necessita de la participació i la implicació de tota la comunitat científica. En aquest sentit, us agrairem que col·laboreu amb nosaltres donant-ne la màxima difusió, i fent comentaris i aportacions al document de treball.

Per a més informació, podeu consultar el portal MERIDIÀ de l’OR-IEC, així com el Portal de publicacions de l’IEC.