Observatori del Talent de CatalunyaL’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU Catalunya) ha presentat l’Observatori del Talent de Catalunya, un portal d’anàlisi d’ocupacions ofertes en línia a Catalunya.

La missió de l’AQU Catalunya és garantir la qualitat de l’educació superior a Catalunya. Per això, desenvolupa diferents activitats, entre les quals hi ha l’elaboració d’estudis basats en enquestes a persones graduades recentment i també a les organitzacions que les contracten.

Amb la col·laboració amb la Fundació “la Caixa”, l’observatori ofereix a la comunitat universitària i la societat informació objectiva sobre la demanda de competències del mercat laboral, cosa que es podrà tenir en compte per a la millora de les titulacions universitàries.

El mercat laboral actual es troba en un procés de canvi constant degut sobretot a la introducció de tecnologies noves i emergents. El coneixement d’aquests canvis és fonamental per aconseguir adaptar millor les característiques dels grups d’interès a les necessitats i els requisits del mercat laboral.

En aquest marc, l’objectiu de l’Observatori del Talent de Catalunya és facilitar les característiques principals de les ofertes de feina a Catalunya, incloent-hi, per exemple, les ocupacions més demandades, les competències i les habilitats requerides, juntament amb altres característiques (tipologia de contracte, sous, àrees geogràfiques, etc.).

Per a més informació, podeu consultar l’Observatori del Talent de Catalunya de l’AQU Catalunya.