L’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) juntament amb el Centre de Recerca en Informació, Comunicació i Cultura (CRICC) de la Universitat de Barcelona (UB), el Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC) i l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) organitzen la Jornada RACO: «Qualitat i visibilitat de les revistes científiques». Aquesta activitat tindrà lloc el 13 de març a les 9 h a la sala Prat de la Riba de l’IEC.

Amb aquest seminari es vol donar suport als editors de les revistes incloses al repositori cooperatiu RACO (Revistes Catalanes amb Accés Obert) per a millorar les pràctiques editorials. La finalitat principal és augmentar la inclusió i la visibilitat de les revistes a repositoris internacionals, i afavorir d’aquesta manera la recerca que s’hi publica.

RACO permet consultar, en accés obert, els articles a text complet de revistes científiques, culturals i erudites catalanes. Actualment, inclou 504 revistes i 224.112 articles (el 90 % en accés obert) de 96 institucions editores. RACO és un projecte del CSUC i de la Biblioteca de Catalunya i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

L’assistència a aquesta jornada és gratuïta i cal omplir el formulari d’inscripció del lloc web del CSUC. El termini d’inscripcions finalitza el 9 de març.

Per a més informació, podeu consultar el programa de la jornada al lloc web del CSUC.