Les Segones Jornades sobre Gestió de la Informació Científica (JGIC-2013), que s’han dut a terme els dies 28 de febrer i 1 de març a l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), han tingut molt bona acollida, tal com es va produir en la primera edició. Davant d’aquest fet, l’Observatori de la Recerca (OR-IEC) es planteja organitzar, de cara a un futur, les JGIC-2014.

La iniciativa d’enguany ha acomplert l’objectiu de fomentar el debat i la participació entre els assistents, així com de donar a conèixer diverses propostes dedicades als nous escenaris, tecnologies i agents de la informació científica. Les Jornades s’han estructurat en cinc taules rodones i tres conferències, i han reunit experts i responsables de diverses institucions que han exposat les seves experiències i punts de vista. Amb la voluntat de millorar aquesta iniciativa, l’OR-IEC agrairà els suggeriments i propostes dels participants i assistents a les Jornades.

Per a informar-vos del contingut de les taules rodones i conferències que s’han dut a terme durant aquesta edició podeu consultar les presentacions dels ponents, els enregistraments vídeo de les conferències, les fotografies i les conclusions, que s’han inclòs recentment a la pàgina web de les JGIC-2013.