El Centre d’Estudis i Recursos Culturals (CERC) de la Diputació de Barcelona organitza les jornades Interacció 2017: «Ciència i cultura: restablim la connexió», que tindrà lloc del 18 al 20 d’octubre a la Casa de la Caritat de Barcelona. Interacció és un esdeveniment de referència en matèria de polítiques i gestió cultural, que s’organitza regularment, cada dos anys, des de l’any 1984. L’edició d’enguany està dedicada a explorar les relacions entre ciència i cultura.

Interacció 2017 inclou en el seu programa conferències, debats, presentacions i activitats diverses que giren a l’entorn de quatre eixos complementaris: La divulgació de la cultura científica i tecnològica; El diàleg entre la cultura científico-tecnològica i la cultura artístico-humanística; Sostenibilitat, ètica i coneixement; i finalment, Ciència i construcció de la ciutat. D’altra banda, Interacció, des d’octubre de 2012, també és un espai de trobada a la xarxa, basada en l’intercanvi de coneixements i experiències, al servei de les polítiques culturals locals.

Aquest esdeveniment s’adreça a responsables polítics i tècnics d’administracions públiques territorials vinculats amb departaments de cultura, ciència i tecnologia, així com persones amb responsabilitats diverses en organitzacions privades o associatives vinculades amb el món de les arts i les humanitats. Eventualment, és també obert al públic en general amb un interès manifest en la matèria que es tracta.

Per a informar-vos de les inscripcions i documentació diversa podeu consultar el lloc web d’Interacció 2017.