ÍnDICEs-CSIC és el nou portal web publicat pel Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) que dona accés a la informació i documentació científica publicada en revistes acadèmiques espanyoles. Aquest recurs bibliogràfic multidisciplinari substitueix les bases de dades ICYT, IME i ISOC.

El portal permet la consulta de documents, principalment articles científics, amb opcions de cerca simple i pels camps títol de revista i any de publicació. Així mateix es poden consultar un total de 4.339 revistes pels camps tipus d’accés (gratuït o per subscripció); comunitat autònoma; editor; ISSN, periodicitat; classificació temàtica; títol; entre d’altres. Les publicacions científiques també es poden filtrar per 5 grans àrees temàtiques: Ciències socials (1.606 revistes); Ciències humanes (1.178); Ciència i Tecnologia (686); Ciències mèdiques (474); i finalment, Multidisciplinàries (395).

La subscripció ÍnDICEs-CSIC permet accedir a la versió avançada i completa de les bases de dades i a tots els serveis personalitzats. Hi ha quatre modalitats d’accés que permeten funcionalitats avançades: visualització i exportació de resultats, configuració d’alertes informatives, administració de bibliografies personals, arxiu d’estratègies de cerca, accés a estadístiques d’ús, entre d’altres. Les universitats i organismes públics podran consultar informes sobre la seva producció científica.

Per a més informació, podeu consultar el portal web ÍnDICEs-CSIC.