La Comissió Europea ha llançat la nova plataforma European Research Area (ERA) corona platform. La plataforma proporciona informació útil, suport i actualitzacions en temps real sobre oportunitats de finançament per a la investigació i la innovació relacionades amb el coronavirus.

L’ERA corona platform recopila informació actualitzada sobre l’extensió dels terminis de convocatòries del programa Horizon 2020 i els projectes finançats i en curs relacionats amb el coronavirus. Així mateix inclou un apartat sobre les preguntes més freqüents i enllaços i recursos útils sobre la matèria. A més, la plataforma té una secció dedicada a activitats nacionals, oportunitats de finançament, iniciatives i projectes dels estats membres de la Unió Europea (UE) i altres països europeus.

Aquesta plataforma és una de les 10 prioritats de la Comissió Europea en la coordinació d’esforços i cerca de sinergies amb la comunitat científica europea. Aquestes accions es poden consultar al first ERAvsCorona action plan.

Per a més informació podeu consultar el lloc web de lERA corona platform així com el contingut publicat al lloc web de la Generalitat de Catalunya.