Dones i ciència és el lloc web de la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya que inclou diversos continguts d’interès, en el marc de les dones en el món científic i els avenços en igualtat de gènere en la recerca.  El seu objectiu és donar visibilitat a la tasca duta a terme per les dones vinculades a la ciència i la tecnologia.

El portal es focalitza en els següents continguts: Actuacions en matèria de gènere; Estadístiques sobre convocatòries públiques en matèria d’R+D+I desagregades per sexe; Dones i ciència a la història; i altres Documents i Enllaços sobre aquest tema. En aquest context, es poden consultar, per exemple, científiques dels territoris de llengua i cultura catalanes, grups de recerca en matèria de gènere i els recursos sobre dones i ciència, entre d’altres.

Recentment, també s’ha publicat en el web el document Dona i ciència (2017), que recull una sèrie d’indicadors vinculats a la presència de les dones en l’àmbit de les universitats i la recerca, de forma gràfica. El document ha estat elaborat per la Comissió Dona i Ciència del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC). La font, en un gran percentatge dels indicadors, és el sistema d’informació universitari UNEIX.

Per a més informació podeu consultar el lloc web Dones i ciència de la Generalitat de Catalunya.