ScienceResearch.comL’empresa nord-americana Deep Web Technologies ha desenvolupat ScienceResearch.com, un cercador de continguts científics de qualitat contrastada.

ScienceResearch.com facilita l’accés a informació no indexada a motors de cerca tipus Google com, per exemple, continguts de bases de dades que només es poden consultar a través de formularis de cerca.

La tecnologia desenvolupada per l’empresa Deep Web Technologies permet una cerca federada i simultània a 163 col·leccions d’alta qualitat. Es tracta d’una eina eficaç per realitzar cerques exhaustives a múltiples bases de dades i en temps real. D’aquesta manera es garanteixen resultats de qualitat elevada i pertinent a les necessitats dels usuaris.

Els resultats obtinguts es poden filtrar per diversos criteris: anys; matèries; publicacions, tipus documentals, fonts d’informació, etc. A la vegada, els resultats es poden ordenar segons diferents criteris, seleccionar els més interessants, enviar-los per correu electrònic o configurar alertes periòdiques.

Per a més informació, podeu consultar el cercador ScienceResearch.com de l’empresa Deep Web Technologies.