Obra Social "La Caixa"L’Obra Social ”la Caixa” convoca per a l’any 2019 les següents Beques internacionals i nacionals per a cursar estudis de postgrau a Europa, l’Amèrica del Nord i la zona d’Àsia-Pacífic, i estudis de doctorat i postdoctorat a Espanya i Portugal. En total, la convocatòria concedirà 185 beques per cursar postgraus, doctorats i màsters universitaris.

1) INPhINIT: Doctorats als centres de recerca d’excel·lència espanyols
Aquest programa té l’objectiu de donar suport als millors talents científics i fomentar la recerca d’alta qualitat i innovadora a Espanya i Portugal mitjançant la contractació d’estudiants internacionals excel·lents, als quals s’ofereix un entorn atractiu i competitiu per fer recerca d’excel·lència.

a) Modalitat INPhINIT Incoming: 35 beques de doctorat per a joves investigadors de qualsevol nacionalitat per la realització d’estudis de doctorat en els centres espanyols acreditats amb els distintius Severo Ochoa o María de Maeztu, l’Instituto de Salud Carlos III (ISCIII) o unitats portugueses qualificades com a “excel·lents” o “excepcionals” per la Fundação para a Ciência e a Tecnologia (FCT). Aquesta modalitat se centra exclusivament en les disciplines STEM: ciències de la vida i la salut, ciències experimentals, física, química i matemàtiques.

b) Modalitat INPhINIT Retaining: 30 beques de doctorat per a joves investigadors de totes les nacionalitats, per dur a terme el doctorat en qualsevol disciplina i universitat o centre de recerca d’Espanya o Portugal.

La durada màxima d’aquestes beques és de 3 anys i la dotació total màxima és de 122.592 euros.

Els termini de presentació de sol·licituds finalitza el 6 de febrer de 2019 (Incoming) i el 27 de febrer de 2019 (Retaining).

2) Estudis de postgrau a Europa: 75 beques per cursar estudis de postgrau a universitats o centres d’ensenyament superior de països de l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). Els estudis són de màster o doctorat, però també s’admeten projectes predoctorals de recerca científica i tècnica en funció de l’interès del tema i la vàlua del candidat. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 31 de gener del 2019.

3) Estudis de postgrau a l’Amèrica del Nord i l’Àsia-Pacífic45 beques per cursar estudis de postgrau en universitats de l’Amèrica del Nord (Estats Units o Canadà) i en universitats de la zona de l’Àsia-Pacífic (Austràlia, Corea del Sud, l’Índia, el Japó, Singapur i la Xina). Els estudis són de màster o doctorat, però també s’admeten projectes predoctorals de recerca científica i tècnica en funció de l’interès del tema i la vàlua del candidat. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 20 de març del 2019.

La presentació de sol·licituds s’ha de realitzar a través de la pàgina web de Beques de “la Caixa”.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de l’Obra Social “la Caixa”.