Avui la Secretaría de Estado de I+D+i ha obert dues noves convocatòries del Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación (2013-2016), amb l’objectiu de finançar projectes de recerca.

1) Acción de dinamización «Proyectos Europa Excelencia»

La convocatòria s’emmarca en el Subprograma Estatal de Generación de Conocimiento  del Programa Estatal de Fomento de la Investigación Científica y Técnica de Excelencia. La finalitat de la convocatòria és potenciar la participació espanyola en la convocatòria Starting Grants de l’European Research Council (ERC). En concret, es tracta de donar suport financer a projectes de recerca avaluats positivament a la convocatòria 2013 però que, per raons pressupostàries, no han pogut ser finançats per l’ERC. El projecte s’haurà d’executar en un any, amb una subvenció màxima de 75.000 euros. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 14 de novembre de 2013.

2) Acciones de Programación Conjunta Internacional

Dins del Programa Estatal de Investigación, Desarrollo e Innovación Orientada a los Retos de la Sociedad, la convocatòria finançarà projectes de recerca en col·laboració europea i/o internacional. Es pretén finançar la part estatal dels projectes que han concorregut a convocatòries internacionals conjuntes, en àrees específiques i que demostrin un valor afegit de la col·laboració internacional. El termini d’execució i el finançament pot variar segons el programa internacional en el qual s’emmarqui el projecte. En aquesta convocatòria hi ha 2 terminis de presentació: del 7 al 14 de novembre de 2013, i de l’1 de febrer al 31 de març de 2014.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la Secretaría de Estado de I+D+i.