Ministerio de Industria, Comercio y TurismoEn el marc de l’Estrategia Española de Ciencia y Tecnología y de Innovación (2013-2020), el Ministerio de Industria, Comercio y Turismo (MINCOTUR) ha obert la convocatòria de l’any 2018 de les Subvenciones para el apoyo a Agrupaciones Empresariales Innovadoras (AEI).

La finalitat de la convocatòria és millorar la competitivitat i internacionalització de les pimes espanyoles. Amb aquest objectiu, es pretén donar suport a les estructures de coordinació i gestió de les agrupacions incipients, així com a la realització d’estudis de viabilitat tècnica i desenvolupament d’activitats innovadores, de forma individual per una agrupació o en col·laboració entre diverses agrupacions i/o els seus associats.

Els beneficiaris de la convocatòria han de ser agrupacions registrades oficialment al MINCOTUR. El pressupost total destinat a aquesta convocatòria és de 8,96 milions d’euros. Les quantitats màximes per cada projecte o actuació poden anar dels 70.000 euros fins als 500.000 euros.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 7 de setembre del 2018. La documentació cal presentar-la a través de la Seu electrònica del MINCOTUR.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web del MINCOTUR.