Obra Social "La Caixa"La Fundació Bancària ”la Caixa” ha obert la nova convocatòria Recerca social ”la Caixa” per a l’any 2019. L’objectiu és finançar projectes de recerca social que destaquin per la seva excel·lència, el seu caràcter innovador i la seva orientació social. Les propostes s’han de basar en metodologies quantitatives amb l’objectiu de generar coneixement nou que ajudi a comprendre els reptes més rellevants de l’actualitat. El pressupost total de la convocatòria és d’1,3 milions d’euros. Amb aquesta dotació es preveu finançar 13 projectes de 100.000 euros cada un amb una durada màxima de 24 mesos.

La convocatòria s’adreça a investigadors en actiu que puguin acreditar una trajectòria científica independent i corroborar la seva producció científica recent. La convocatòria és oberta a investigadors de totes les nacionalitats que duguin a terme la seva recerca en universitats i centres de recerca públics i privats amb la seu a Espanya. Els requisits que han de complir són:

  • Investigadors emergents: candidats que hagin obtingut el títol de doctorat entre dos i set anys abans de la data límit de la convocatòria (és a dir, entre el 13 de juny del 2012 i el 13 de juny del 2017). Han d’haver publicat un mínim de tres articles científics en els cinc anys anteriors abans del tancament de la convocatòria.
  • Investigadors consolidats: candidats que hagin obtingut el títol de doctorat amb una anterioritat de set anys o més respecte a la data límit de la convocatòria (és a dir, abans del 13 de juny del 2012). Han d’haver publicat un mínim de cinc articles científics en els cinc anys anteriors abans del tancament de la convocatòria.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 13 de juny de 2019. La gestió s’ha de realitzar a través de l’àrea privada de la Fundació. Les propostes i la documentació requerida s’han de presentar en anglès.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la Fundació Bancària ”la Caixa”.