ISCIIIEn el marc de l’Acción Estratégica de Salud (AES 2017-2020), l’Instituto de Salud Carlos III (ISCIII) ha obert la convocatòria 2020 dels proyectos de investigación clínica independiente. La finalitat és potenciar la recerca translacional i afavorir la transferència i aplicació del coneixement científic i tècnic a la salut dels ciutadans.

La convocatòria vol fomentar la recerca clínica independent en medicaments d’ús humà i/o teràpies avançades mitjançant el finançament de projectes no promoguts per la indústria farmacèutica. Es finançaran projectes de quatre anys de durada adreçats al desenvolupament d’assajos clínics que permetin demostrar avanços tangibles per als pacients i que es puguin implantar al Sistema Nacional de Salud (SNS).

Les entitats beneficiàries d’aquesta convocatòria poden ser: instituts d’investigació sanitària acreditats; institucions sanitàries públiques i privades sense finalitat de lucre; i el Centro de Investigación Biomédica en Red (CIBER). El pressupost màxim de la convocatòria és de 18,928 milions d’euros en subvencions.

La presentació de sol·licituds s’ha d’efectuar a través del lloc web de l’ISCIII. El termini de presentació finalitzarà el dia 6 d’agost de 2020.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de l’ISCIII.