El Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO) ha obert la convocatòria Proyectos de I+D+i para jóvenes investigadores sin vinculación o con vinculación temporal (2015), en el marc del Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación (2013-2016). La finalitat d’aquesta convocatòria és crear nous coneixements amb orientació específica cap als grans reptes de la societat espanyola identificats en l’Estrategia Española de Ciencia y Tecnología y de Innovación (2013-2020).

La convocatòria pretén facilitar l’inici en la direcció de projectes de recerca a científics joves, amb trajectòries rellevants, sense vinculació o amb vinculació temporal de curta durada amb l’entitat beneficiària. En aquest sentit, els beneficiaris poden ser entitats públiques o privades sense ànim de lucre amb capacitat i competència demostrada per a realitzar projectes d’R+D.

El pressupost destinat a aquesta convocatòria és de 20,6 milions d’eurosEls ajuts estan destinats a finançar les despeses de contractació de l’investigador principal; personal; petit equipament; materials; i altres despeses relacionades amb els objectius del projecte.

Les sol·licituds poden presentar-se mitjançant la Seu Electrònica del Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO)El termini de presentació de sol·licituds és el 22 d’octubre de 2015.

Per més informació podeu consultar el lloc web del MINECO.