La Generalitat de Catalunya ha obert la segona convocatòria del Programa d’Integració de Centres CERCA (SUMA 2013) que va dirigida als centres de recerca catalans que s’adrecin a aconseguir un increment de la massa crítica i la competitivitat de les seves línies de recerca. Les actuacions que es duran a terme són les següents:
Noves integracions i fusions entre centres de recerca CERCA i/o altres estructures o institucions col·laboradores.
Renovació de projectes SUMA anteriorment finançats entre centres de recerca CERCA i/o altres estructures o institucions col·laboradores.

Aquesta convocatòria podran sol·licitar-la els centres de recerca de Catalunya membres del sistema CERCA. Els projectes que es presentin han de ser de col·laboració i un dels centres ha d’actuar com a coordinador. Les sol·licituds s’hauran de presentar únicament en suport electrònic, amb les signatures corresponents, mitjançant l’adreça de correu electrònic suma@cerca.cat.

El primer termini de presentació de les propostes establert és el 30 de setembre de 2013.

Per més informació podeu consultar les bases de la convocatòria al lloc web de la Institució CERCA així com l’entrada publicada el 30 de març de 2012 al Blog de l’OR-IEC.