Premi Ferran Sunyer i Balaguer 2021La Fundació Ferran Sunyer i Balaguer (FFSB) ha obert la convocatòria 2021 del Premi Ferran Sunyer i Balaguer, el qual s’ofereix a una monografia matemàtica de caràcter expositiu que presenti els darrers desenvolupaments d’una àrea activa en recerca, en què l’investigador hagi contribuït de manera important.

Les monografies han de ser originals, inèdites i no sotmeses prèviament a cap compromís d’edició. A més, han d’estar escrites en anglès i ocupar, com a mínim, 150 fulls de format ISO A4. En casos excepcionals poden ser considerats originals en altres idiomes. A més, les monografies s’han de presentar compostes preferentment en TeX.

La dotació del premi és de 15.000 euros i la monografia guanyadora serà publicada en la sèrie “Progress in Mathematics” de Birkhäuser, d’acord amb les condicions usuals de copyright i de drets d’autoria d’aquesta sèrie.

Les candidatures s’han de tramitar telemàticament per mitjà d’aquest formulari, on caldrà adjuntar la monografia en un fitxer pdf. El termini d’admissió de candidatures és el 27 de novembre de 2020.

Per a més informació, podeu consultar la convocatòria 2021 del Premi Ferran Sunyer i Balaguer.