Marie Skłodowska-Curie ActionsLa Comissió Europea (CE) ha obert, en el marc del programa Horizon 2020, la convocatòria Marie Skłodowska-Curie Innovative Training Networks (ITN 2019). L’objectiu és formar una nova generació d’investigadors creatius, emprenedors i innovadors capaços d’afrontar reptes actuals i futurs, i convertir el coneixement i les idees en productes i serveis per al benefici econòmic i social.

L’objectiu de la convocatòria és impulsar l’excel·lència de la recerca i la formació de doctorat a Europa, amb la incorporació d’elements de ciència oberta i la combinació de competències per a la recerca i la transferència. Les entitats beneficiàries han d’associar-se, i poden ser universitats, centres de recerca, infraestructures científiques, empreses i altres agents socioeconòmics. Les associacions poden adoptar la forma de xarxes europees de formació (ETN), doctorats industrials europeus (EID) i doctorats conjunts europeus (EJD).

El pressupost total de la convocatòria és de 470 milions d’euros. El termini de presentació de les convocatòries serà el 15 de gener del 2019.

Per a més informació, podeu consultar el Participant Portal de la CE, així com el lloc web de les Marie Skłodowska-Curie Actions.