Marie Skłodowska-Curie ActionsLa Comissió Europea (CE) ha obert, en el marc del programa Horizon 2020, la convocatòria Marie Skłodowska-Curie Innovative Training Networks (ITN 2018). L’objectiu és formar una nova generació d’investigadors creatius, emprenedors i innovadors capaços d’afrontar reptes actuals i futurs, i convertir el coneixement i les idees en productes i serveis per al benefici econòmic i social.

L’objectiu de la convocatòria és impulsar l’excel·lència de la recerca i la formació de doctorat a Europa, amb la incorporació d’elements de ciència oberta i la combinació de competències per a la recerca i la transferència. Les entitats beneficiàries han d’associar-se, i poden ser universitats, centres de recerca, infraestructures científiques, empreses i altres agents socioeconòmics. Les associacions poden adoptar la forma de xarxes europees de formació (ETN), doctorats industrials europeus (EID) i doctorats conjunts europeus (EJD).

El pressupost total de la convocatòria és de 442 milions d’euros. El termini de presentació de les convocatòries serà el dia 17 de gener del 2018.

Per a més informació, podeu consultar el Participant Portal de la CE, així com el lloc web de les Marie Skłodowska-Curie Actions.