ICREALa Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA) ha obert la ICREA Senior Call per a l’any 2015, que ofereix 10 places d’investigador sènior en les àrees de Ciències experimentals i matemàtiques i Tecnologia i enginyeria. Els candidats seleccionats tindran un contracte permanent amb ICREA, i treballaran en universitats o centres de recerca de Catalunya. Es requerirà que s’incorporin a la institució d’acollida abans del mes de setembre de 2016. Val a dir que a les tres convocatòries anteriors el nombre de places va ser de 20 (2012), 15 (2013) i 10 (2014), sense cap restricció per àrea temàtica.

La convocatòria s’adreça a candidats amb una trajectòria científica sòlida. Les persones interessades a participar-hi hauran d’haver obtingut preferiblement el títol de doctor/a abans del 2011, i hauran de tenir 4 anys d’experiència en centres internacionals, a nivell pre-doctoral i/o post-doctoral. Només es consideraran els candidats que tinguin una carrera científica destacada i una capacitat de lideratge excel·lent.

La presentació de sol·licituds s’ha de fer electrònicament a través del lloc web d’ICREA. El termini de presentació finalitzarà el 21 d’abril de 2015.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web d’ICREA, així com altres entrades sobre el tema publicades a aquest blog.