La Comissió Europea (CE) ha obert, en el marc del 7th Framework Programme (FP7), la setena convocatòria sobre nanotecnologia ENIAC (2012-2), que es centra específicament en l’activitat Key Enabling Technologies (KET) Pilot Line. El pressupost per aquesta iniciativa JTI (Joint Technology Initiatives) de l’àmbit Joint Undertaking (JU) de l’ENIAC és de 228 milions d’euros, i està inclosa dins el programa específic de Cooperació. L’ENIAC JU és una associació publico-privada que s’estableix l’any 2008 per a fomentar la recerca en nanoelectrònica en un entorn de col·laboració amb la indústria.

La presentació de propostes es realitza en dues fases. La primera, consisteix en la presentació d’un resum del projecte, i el termini de lliurament de la documentació finalitza el 14 d’abril de 2012. La segona fase, en què s’ha de presentar una proposta de projecte completa, finalitza el 13 de setembre de 2012. Cal dipositar les sol·licituds mitjançant el sistema electrònic EPSS.

Podeu consultar la convocatòria ENIAC (2012-2), l’ENIAC Annual Work Programme 2012 i la guia ENIAC JU Guide for Applicants al lloc web de la CE. També us podeu informar de l’ENIAC (2012-1) a l’entrada publicada el 5 de març de 2012 al Blog de l’OR-IEC.