CaixaImpulse Consolidate 2021En el marc del programa CaixaImpulse, la Fundació “la Caixa” ha obert la convocatòria CaixaImpulse Consolidate (2021). Aquest programa impulsa la creació d’empreses i productes en l’àmbit de les ciències de la vida i de la salut, mitjançant el suport a projectes innovadors des de les fases inicials de validació fins a l’atracció d’inversió privada o l’establiment d’acords comercials amb la indústria.

La convocatòria CaixaImpulse Consolidate (2021) dona suport a projectes innovadors en etapes més madures (Technology Readiness Level (TRL4) o superior) per atraure inversors i apropar-los al mercat. Amb la col·laboració de Caixa Capital Risc, l’ajut pot arribar fins a 300.000 euros per a cada projecte per un període màxim de dos anys. A més, s’ofereix assessorament expert i oportunitats de col·laboració amb altres empreses, emprenedors i inversors.

Els beneficiaris poden ser universitats, hospitals, centres de recerca i altres entitats públiques o sense afany de lucre d’Espanya i Portugal. Els sol·licitants han de presentar un projecte que s’inscrigui en una de les tres àrees de negoci: farmàcia i biotecnologia mèdica; tecnologies mèdiques (dispositius mèdics i diagnòstics); o salut digital.

Per entrar a la primera etapa d’avaluació, els sol·licitants només han de presentar una carta d’intenció. Un cop preseleccionats, els projectes passaran una segona fase d’avaluació on cal presentar una proposta completa. La convocatòria està oberta de forma permanent i ara es pot presentar la carta d’intenció fins al març de 2021.

Per a més informació, podeu consultar la convocatòria CaixaImpulse Consolidate (2021) de la Fundació “la Caixa”.