CaixaImpulse Consolidate 2021En el marc del programa CaixaImpulse, la Fundació “la Caixa” ha obert un nou termini de presentació de la convocatòria CaixaImpulse Consolidate (2021). Aquest programa impulsa la creació d’empreses i productes en l’àmbit de les ciències de la vida i de la salut, mitjançant el suport a projectes innovadors des de les fases inicials de validació fins a l’atracció d’inversió privada o l’establiment d’acords comercials amb la indústria.

La convocatòria CaixaImpulse Consolidate (2021) dona suport a projectes innovadors en etapes més madures (Technology Readiness Level (TRL4) o superior) per atraure inversors i apropar-los al mercat. Amb la col·laboració de Caixa Capital Risc, l’ajut pot arribar fins a 300.000 euros per a cada projecte per un període màxim de dos anys. A més, s’ofereix assessorament expert i oportunitats de col·laboració amb altres empreses, emprenedors i inversors.

Els beneficiaris poden ser universitats, hospitals, centres de recerca i transferència,  i altres entitats públiques o sense afany de lucre d’Espanya i Portugal. Els sol·licitants han de presentar un projecte relacionat amb els àmbits de les ciències de la vida, la medicina i la salut. Els projectes han d’estar en un estadi madur, com a mínim en el nivell de maduresa tecnològica 4 (TRL4), han d’haver dut a terme activitats de valorització significatives i disposar d’una estratègia de comercialització definida. Les iniciatives poden tenir experiència demostrada en altres programes d’acceleració.

Per entrar a la primera etapa d’avaluació, els sol·licitants només han de presentar una carta d’intenció. Un cop preseleccionats, els projectes passaran una segona fase d’avaluació on cal presentar una proposta completa. La convocatòria està oberta de forma permanent (cada any s’anuncien com a màxim tres talls de revisió i selecció de propostes). La pròxima data límit per a la presentació de projectes és el setembre de 2021.

Per a més informació, podeu consultar la convocatòria CaixaImpulse Consolidate (2021) de la Fundació “la Caixa”.