CaixaImpulse ConsolidateLa Fundació Bancària “la Caixa” ha obert la convocatòria CaixaImpulse Consolidate (2019). Aquesta nova convocatòria està dissenyada per a projectes biomèdics madurs amb una ruta de comercialització clara cap al desenvolupament d’un producte amb un impacte social positiu.

A partir d’ara, CaixaImpulse es divideix en dos programes. Així, el programa CaixaImpulse Validate seguirà donant suport a projectes d’investigació biomèdica en fase inicial, mentre que CaixaImpulse Consolidate ajudarà a projectes més avançats. L’enfocament especialitzat d’aquest segon programa és la valoració d’actius i l’atracció d’inversió privada, amb l’objectiu general d’accelerar projectes biomèdics.

Els beneficiaris poden ser universitats, hospitals, institucions de recerca i altres entitats sense afany de lucre d’Espanya i Portugal. Els sol·licitants han de presentar un projecte que s’inscrigui en una de les tres àrees de negoci: tecnologia mèdica; teràpia; o salut digital. Per entrar a la primera etapa d’avaluació, els sol·licitants només han de presentar una carta d’intenció. Un cop preseleccionats, els projectes passaran una segona fase d’avaluació on cal presentar una proposta completa.

A més de rebre una subvenció màxima de 300.000 euros, cada projecte seleccionat podrà rebre assessorament de mentors i experts (en àrees com la propietat intel·lectual, l’administració i el dret).

La convocatòria restarà oberta un any, amb un màxim de 3 terminis i períodes de selecció al llarg de l’any.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la convocatòria CaixaImpulse Consolidate (2019) de la Fundació Bancària “la Caixa”.