L’Institut d’Estudis Autonòmics (IEA), del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya, ha obert la convocatòria de Beques per a la recerca sobre les autonomies polítiques territorials per a l’any 2013. L’objectiu és promoure l’estudi i la recerca sobre les autonomies polítiques territorials en els aspectes constitucional, polític, econòmic, social i administratiu, amb especial atenció al règim d’autonomia de Catalunya. La quantitat màxima destinada a les quatre modalitats de beques és de 164.000 euros.

L’IEA es va crear l’any 1984 i s’ha centrat en la promoció de la recerca sobre les autonomies polítiques territorials a través de la concessió de beques; l’organització de seminaris; l’edició de publicacions; i la constitució d’un fons documental especialitzat. Fins el 2011 l’Institut ha atorgat un total de 328 beques en les seves diverses modalitats.

El termini de presentació de les sol·licituds i de la documentació requerida és d’un mes a comptar des de la publicació d’aquesta convocatòria. Es poden presentar a través de l’Oficina Virtual de Tràmits o presencialment al registre de l’IEA.

Podeu consultar les bases de la convocatòria al lloc web del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).