Obra Social "La Caixa"L’Obra Social ”la Caixa” ha obert la convocatòria de l’any 2018 de Beques internacionals i nacionals per a cursar estudis de postgrau a Europa, l’Amèrica del Nord i la zona d’Àsia-Pacífic, i estudis de doctorat i postdoctorat a Espanya. En total, la convocatòria concedirà 197 beques per cursar postgraus, doctorats i màsters universitaris, els quals es distribuiran en 4 modalitats diferents:

1) INPhINIT57 beques a joves investigadors de qualsevol nacionalitat en els camps de les ciències de la salut i de la vida, la tecnologia, la física, l’enginyeria i les matemàtiques. Aquesta modalitat ofereix un contracte laboral de 3 anys per a la realització del doctorat a una de les organitzacions acreditades amb el distintiu Severo Ochoa o María de Maeztu i els Instituts de Recerca Sanitària acreditats per l’Instituto de Salud Carlos III (ISCIII). A més, els investigadors estableixen un pla de desenvolupament de carrera personal, que inclou oportunitats de mobilitat transnacionals, intersectorials i interdisciplinàries, i assisteixen al Programa de Formació Complementària. INPhINIT rep el suport europeu a través de les Marie Skłodowska-Curie Actions del programa europeu Horizon 2020. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 1 de febrer del 2018.

2) Doctorats a universitats o centres de recerca espanyols20 beques per cursar estudis oficials de doctorat, en totes les àrees de coneixement, que culminin amb la lectura d’una tesi doctoral en una universitat. Les beques tenen una durada de 3 anys. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 27 de febrer del 2018.

3) Estudis de postgrau a Europa65 beques per cursar estudis de postgrau a universitats o centres d’ensenyament superior de països de l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). Els estudis són de màster o doctorat, però també s’admeten projectes predoctorals de recerca científica i tècnica en funció de l’interès del tema i la vàlua del candidat. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 1 de febrer del 2018.

4) Estudis de postgrau a l’Amèrica del Nord i l’Àsia-Pacífic55 beques per cursar estudis de postgrau en universitats de l’Amèrica del Nord (Estats Units o Canadà) i en universitats de la zona de l’Àsia-Pacífic (Austràlia, Corea del Sud, Índia, Japó, Singapur i Xina). Els estudis són de màster o doctorat, però també s’admeten projectes predoctorals de recerca científica i tècnica en funció de l’interès del tema i la vàlua del candidat. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 21 de març del 2018.

La presentació de sol·licituds s’ha de realitzar a través de la pàgina web de Beques de “la Caixa”.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de l’Obra Social la Caixa.