Junior Leader Beques CaixaLa Fundació Bancària ”la Caixa” ha obert la convocatòria de l’any 2017 per a Beques de postdoctorat Junior Leader ”la Caixa”. Es tracta d’un nou programa destinat a la contractació d’investigadors excel·lents de qualsevol nacionalitat, que vulguin continuar la seva carrera investigadora en territori espanyol en qualsevol temàtica.

Els objectius del programa són fomentar la recerca d’alta qualitat i innovadora a l’Estat espanyol i, a més, donar suport als millors talents científics, als quals se’ls ofereix un entorn atractiu i competitiu en què dur a terme una recerca d’excel·lència. Per a cada contracte, la dotació econòmica màxima serà de 305.700 euros.

El programa disposa de dues modalitats diferents:

1) Junior Leader ”la Caixa” – Incoming: 20 beques per a investigadors de totes les nacionalitats, que hagin residit a Espanya menys de dotze mesos en els últims tres anys, als quals se’ls ofereix un contracte laboral de tres anys per dur a terme un projecte de recerca en els centres acreditats amb els distintius Severo Ochoa o María de Maeztu.

2) Junior Leader ”la Caixa” – Retaining: 10 beques per a investigadors de totes les nacionalitats, que hagin residit a Espanya més de dotze mesos en els últims tres anys, per dur a terme la seva activitat investigadora en qualsevol universitat o centre de recerca d’Espanya.

Les sol·licituds s’han de presentar a través del lloc web de les Beques de ”la Caixa”. El termini de presentació finalitzarà el dia 2 d’octubre del 2017.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la Fundació Bancària ”la Caixa”.