CSICEl Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) ha obert la convocatòria de Becas de introducción a la investigación para estudiantes universitarios (JAE Intro 2021), en el marc del Programa Junta para la Ampliación de Estudios (JAE).

La convocatòria està dirigida a estudiants universitaris amb un expedient acadèmic notable. En concret, les beques estan dirigides a alumnes matriculats a un grau (o doble grau) en el curs 2020-2021 (amb almenys el 80 % dels crèdits ECTS completats); o que hagin sol·licitat cursar un màster universitari oficial en el curs 2021-2022; o que estiguin matriculats a un màster universitari oficial el curs 2020-2021. L’objectiu és iniciar-los en la seva activitat investigadora en les diverses àrees científiques, i possibilitar-los la vinculació als instituts o centres del CSIC.

En total es concediran 250 beques per estades de 5 mesos consecutius, per a realitzar a partir de l’1 d’octubre de 2021, en instituts o centres del CSICLes beques es concedeixen en règim de concurrència competitiva i d’acord amb els principis de transparència, objectivitat i publicitat. La dotació econòmica serà de 3.000 euros per a cada beca.

La presentació de sol·licituds s’ha d’efectuar a través de la Seu electrònica del CSIC. El termini de presentació finalitzarà el dia 12 d’abril de 2021.

D’altra banda, properament s’obriran les convocatòries de Becas de colaboración en «Centros de excelencia Severo Ochoa» y de «Unidades de excelencia María de Maeztu» (JAE Intro SOMdM 2021) i les Becas de introducción a la investigación para estudiantes universitarios (JAE Intro ICU 2021).

Per a més informació, podeu consultar el lloc web del CSIC.