JAEEl Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) ha obert la convocatòria de Becas de introducción a la investigación para estudiantes de posgrado (INTRO 2015), en el marc del Programa Junta para la Ampliación de Estudios (JAE). Aquesta convocatòria està dirigida a estudiants universitaris interessats en iniciar una carrera investigadora, i possibilita la realització del treball de fi de grau en alguns dels instituts o centres del CSIC.

En total es concediran 100 beques, amb una durada de dos mesos cadascuna, a alumnes llicenciats o graduats que estiguin matriculats a un màster universitari oficial en el curs acadèmic 2014-2015 o que hagin realitzat la inscripció o preinscripció a un màster universitari oficial per al curs 2015-2016. La dotació econòmica màxima de la convocatòria serà de 200.000 euros (2.000 euros per a cada beca).

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 25 de maig de 2015 i cal fer-la a través de la Seu electrònica del CSIC.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web del CSIC, així com altres entrades sobre el tema publicades a aquest blog.