La Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación ha obert la convocatòria 2013 de les Ayudas para contratos predoctorales Severo Ochoa para la formación de doctores en los Centros/Unidades de Excelencia Severo Ochoa. Amb un pressupost total de 6,712 milions d’euros, es tracta de finançar 80 contractes per 4 anys amb l’objectiu de realitzar una tesi doctoral.

La finalitat del Programa Severo Ochoa és identificar i promoure els centres espanyols situats entre els millors del món en la seva especialitat. En les dues convocatòries del programa s’ha reconegut l’excel·lència de 13 centres, dels quals 6 són catalans i 1 valencià:
– Barcelona Graduate School of Economics (Barcelona)
– Barcelona Supercomputing Center – Centre Nacional de Supercomputació (BSC-CNS, Barcelona)
– Centre de Regulació Genòmica (CRG, Barcelona)
– Institut de Ciències Fotòniques (ICFO, Castelldefels)
– Institut de Física d’Altes Energies (IFAE, Bellaterra)
– Institut de Tecnologia Química (ITQ, València)
– Institut d’Investigació Biomèdica (IRB Barcelona)

El termini per presentar sol·licituds comença avui i finalitzarà el 31 d’octubre de 2013. Les sol·licituds s’han de presentar mitjançant la sede electrónica de la Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web del Programa Severo Ochoa, així com altres entrades sobre el tema publicades en aquest blog.