La Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación  ha obert la convocatòria per a l’any 2013 de les Ayudas correspondientes a las actuaciones de programación conjunta tipo COFUND. L’objectiu és cofinançar programes estratègics, científics i de contractació de recursos humans associats als Co-funding of Regional, National, and International Programmes (COFUND) – Marie Curie Actions dins del 7th Framework Programme (FP7). Els programes COFUND han d’estar aprovats i liderats per entitats espanyoles executores d’R+D+I. En darrer terme, es pretén reforçar la participació en iniciatives comunitàries de ciència i tecnologia mitjançant subvencions estatals amb un termini màxim d’execució d’un any.

El pressupost màxim  de la convocatòria és de 2 milions d’euros. El termini per presentar sol·licituds comença avui i finalitzarà el 6 de novembre de 2013. Les sol·licituds s’han de presentar mitjançant la seu electrònica de la Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación.

Per a més informació, podeu consultar la resolució oficial publicada al Boletín Oficial del Estado (BOE), així com la pàgina web de COFUND.