La Fundación BBVA ha obert la convocatòria 2019 de les Ayudas a Equipos de Investigación Científica. L’objectiu és impulsar la recerca científica i la seva projecció a la societat, per tal d’ampliar les oportunitats individuals i col·lectives, així com afrontar de forma eficaç els principals reptes del segle XXI. Els projectes que es presentin hauran de ser originals, inèdits i presentar un caràcter innovador.

Les àrees de recerca que es finançaran són les següents:
1. Biomedicina: 5 ajuts d’un import brut màxim de 125.000 euros cadascun. Els projectes tenen un termini màxim d’execució de tres anys.
2. Ecologia i biologia de la conservació: 5 ajuts d’un import brut màxim de 100.000 euros cadascun. Els projectes tenen un termini màxim d’execució de dos anys, que pot ser extensible a un any més.
3. Economia i societat digital: 5 ajuts d’un import brut màxim de 75.000 euros cadascun. Els projectes tenen un termini màxim d’execució de dos anys.
4. Humanitats digitals: 5 ajuts d’un import brut màxim de 75.000 euros cadascun. Els projectes tenen un termini màxim d’execució de dos anys.
5. Big Data: 5 ajuts d’un import brut màxim de 100.000 euros cadascun. Els projectes tenen un termini màxim d’execució de dos anys.

Els beneficiaris d’aquests ajuts poden ser grups de recerca d’universitats públiques o privades i altres organismes públics de recerca, així com equips de recerca d’entitats privades sense afany de lucre que desenvolupen una activitat investigadora significativa.

El termini de presentació de sol·licituds és fins al 28 de novembre de 2019.

Per més informació podeu consultar el lloc web de la Fundación BBVA.