Industria Conectada 4.0El Ministerio de Industria, Comercio y Turismo (MINCOTUR) ha obert la convocatòria Apoyo financiero a proyectos de I+D+i en el ámbito de la Industria Conectada 4.0 (2018).

L’objectiu de la convocatòria és finançar projectes de recerca industrial i de desenvolupament experimental, així com projectes d’innovació en matèria d’organització i processos. Aquesta convocatòria s’emmarca en el pla d’actuació Indústria Connectada 4.0, per millorar la competitivitat a partir del suport a projectes de transformació digital de les empreses industrials.

Els beneficiaris poden ser societats privades amb activitat industrial productiva durant un període mínim de 3 anys. El pressupost total per aquesta convocatòria és de 30 milions d’euros en préstecs reemborsables d’un màxim del 80 % de la inversió i amb un termini d’amortització total de 10 anys i 3 de carència. Les actuacions finançades tindran una durada de 18 mesos.

El termini de presentació de sol·licituds és el dia 28 d’agost del 2018. La documentació cal presentar-la a través de la Seu electrònica del MINCOTUR.

Per més informació podeu consultar el lloc web del MINCOTUR.