Govern Illes Balears

La Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears ha obert la convocatòria dels Ajuts per dur a terme accions especials de recerca i desenvolupament per a l’any 2014. Les accions especials d’R+D estan destinades a cobrir els objectius científics que requereixen alguna actuació concreta, d’interès i rellevància especials per a l’activitat investigadora que es desenvolupi dins el sistema de ciència, tecnologia i innovació de les Illes Balears. El pressupost màxim és de 661.000 euros, i té caràcter biennal.

Les àrees estratègiques considerades d’interès i rellevància especials corresponen amb les definides en el Pla de Ciència, Tecnologia, Innovació i Emprenedoria de les Illes Balears (2013-2017): ciència i tecnologia marines; ciències biomèdiques i ciències de la salut; turisme; medi ambient; i continguts digitals basats en el coneixement. Els beneficiaris d’aquestes actuacions poden ser universitats, centres de recerca, centres tecnològics i altres centres públics.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà el 15 de juliol de 2015. Com a novetat d’aquesta convocatòria, una part de la documentació s’ha d’emplenar a la Seu Electrònica del Govern de les Illes Balears i una altra part s’ha de presentar impresa mitjançant els formularis que es troben a disposició a la mateixa pàgina web.

Per a més informació, podeu consultar al lloc web de la Direcció General d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement.