AGAURL’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) ha obert la convocatòria d’Ajuts per al finançament de l’estada a la Universitat Catalana d’Estiu per a l’any 2017 (ESTIU 2017). L’objectiu és finançar el 75% de l’import de la matrícula i el 75% de les despeses de l’estada, a estudiants del sistema universitari català o de la Xarxa Vives d’Universitats (XVU), d’edats compreses entre 18 i 30 anys, que es matriculin per tota la XLIX edició de la Universitat Catalana d’Estiu (UCE 2017).

Com cada any, la Universitat Catalana d’Estiu (UCE) proposa un programa extens de cursos, debats, seminaris d’investigació, jornades, tallers i altres activitats que tindran lloc del 16 al 23 d’agost a Prada. L’eix vertebrador d’aquesta edició es resumeix amb el lema «Una societat, una cultura, un país, un futur».

El termini de presentació de les sol·licituds per aquesta convocatòria finalitza el 31 de juliol de 2017 i cal presentar-les a través del portal Tràmits de la Generalitat de Catalunya.

Podeu consultar les bases de la convocatòria al lloc web de l’AGAUR.