AGAURL’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) ha obert la convocatòria d’Ajuts per al finançament de l’estada a la Universitat Catalana d’Estiu per a l’any 2019 (ESTIU 2019). L’objectiu és finançar el 75% de l’import de la matrícula i el 75% de les despeses de l’estada, a estudiants del sistema universitari català o de la Xarxa Vives d’Universitats (XVU), d’edats compreses entre 18 i 30 anys, que es matriculin a tota la 51a edició de la Universitat Catalana d’Estiu (UCE 2019). L’import global és de 12.000 euros.

Com cada any, la Universitat Catalana d’Estiu (UCE) proposa un programa extens de cursos, debats, seminaris d’investigació, jornades, tallers i altres activitats que tindran lloc del 16 al 24 d’agost a Prada (el Conflent). L’eix vertebrador d’aquesta edició es resumeix amb el lema «Un alè d’esperança a Europa».

El termini de presentació de les sol·licituds per aquesta convocatòria finalitza el 31 de juliol de 2019 i cal presentar-les a través del portal Tràmits de la Generalitat de Catalunya.

Per a més informació, podeu consultar les bases de la convocatòria al lloc web de l’AGAUR.