L’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) ha obert la convocatòria d’Ajuts a la internacionalització de l’R+D+I mitjançant la incorporació de personal de gestió de la recerca i la innovació (Connect-EU Gestió 2011), en organismes de recerca i empreses ubicats a Catalunya. La finalitat és donar suport a la internacionalització d’R+D+I, potenciar la gestió de la recerca i fomentar la participació en projectes del Seventh Framework Programme (FP7) de la Unió Europea (UE).

Aquesta actuació forma part del Programa Connect-EU, iniciativa de la Generalitat de Catalunya que pretén donar suport a les empreses catalanes a trobar socis per a presentar projectes tecnològics de col·laboració a les convocatòries de l’FP7. Els sol·licitants dels ajuts poden ser organismes d’R+D públics i privats ubicats a Catalunya (universitats, centres CERCA i altres centres d’R+D, centres de la xarxa TECNIO i hospitals de la xarxa sanitària o les fundacions respectives), i les empreses amb establiment operatiu al territori català.

El termini de presentació de les sol·licituds és el 13 de gener de 2012, i cal presentar-les telemàticament i en format paper mitjançant el formulari que facilita l’AGAUR.