Fundació La Marató de TV3

La Fundació La Marató de TV3 ha obert la convocatòria d’ajuts a la recerca científica sobre regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits. Fins al 5 de març de 2012, es poden presentar treballs d’investigació en aquest camp, que optaran a ser finançats amb els fons  recaptats en La Marató 2011 (més de 7,5 milions d’euros).

La convocatòria d’ajuts de la Fundació està oberta a treballs que es desenvolupin en un únic centre investigador català o bé en diversos, tant d’àmbit nacional com internacional, fomentant d’aquesta manera la col·laboració translacional en la recerca científica.

Els projectes presentats al concurs seran avaluats per científics d’àmbit internacional experts en trasplantaments i medicina regenerativa. Aquesta avaluació, gestionada per l’Agència d’Informació, Avaluació i Qualitat en Salut (AIAQS), permetrà valorar la rellevància científica i sociosanitària dels projectes presentats, així com la seva qualitat i el rigor metodològic.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la Fundació, així com les entrades sobre aquest tema publicades al blog.