AECC Recerca oncologiaL’Asociación Española Contra el Cáncer (AECC), dins de les convocatòries d’ajuts a la recerca oncològica, té obertes tres noves: Programa Avanzado en Oncología, Cáncer infantil i Grupos Coordinados Estables.

Programa Avanzado en Oncología 2013 s’adreça a investigadors en l’àmbit d’oncologia, amb un mínim de cinc anys d’experiència, que vulguin realitzar una estada de formació d’entre tres o dotze mesos en un centre estatal o estranger. La dotació econòmica per als programes dins de l’estat serà de tres mil euros bruts mensuals i quatre mil en centres estrangers.

La convocatòria Cáncer infantil 2013 té l’objectiu de finançar projectes de recerca sobre càncer infantil que es desenvolupin dins l’estat sota supervisió d’un investigador principal. La dotació econòmica serà d’un màxim de 50 mil euros al mes i una durada de tres anys.

Finalment, la convocatòria Grupos Coordinados Estables 2013 atorga ajuts a línies d’investigació oncològica traslacional desenvolupades per grups estables i competitius en dos modalitats: A, un únic grup, i B, dos grups d’investigadors.

La data de termini de sol·licituds és el 10 de setembre de 2013, el 8 de gener de 2013 i el 31 de gener de 2013 respectivament. Per ampliar la informació, podeu consultar el lloc web de l’AECC