L’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) ha obert la convocatòria de l’any 2018 dels Ajuts a Doctorats Industrials (DI), en el marc del Pla de Doctorats Industrials de la Generalitat de Catalunya. La finalitat és atorgar ajuts per al desenvolupament de projectes de recerca en el marc estratègic d’una empresa i, alhora, en un grup de recerca d’una universitat, centre de recerca o fundació hospitalària, amb l’objectiu de realitzar una tesi doctoral.

L’import màxim global destinat a la convocatòria és de 4,379 milions d’euros. Els ajuts seran per a un període màxim de 3 anys i els contractes han de ser de caràcter laboral, indefinits o temporals. Els projectes de DI poden ser de qualsevol àmbit de coneixement i sector empresarial. Existeixen dues modalitats:

a) DI-COFINANÇATS, on l’entorn empresarial té un centre de treball a Catalunya (excepte els centres TECNIO amb personalitat jurídica). En aquesta modalitat tant l’entorn acadèmic com l’empresarial són beneficiaris de l’ajut.

b) DI-ESPECÍFICS, on l’entorn empresarial té un centre de treball a Catalunya o a fora, dins de la Unió Europea (UE). Es tracta d’ajuts previstos per a casos especials. En aquesta modalitat només l’entorn acadèmic tindrà la consideració de beneficiari.

Les sol·licituds s’han d’emplenar per via electrònica a través del lloc web de Tràmits de la Generalitat de Catalunya. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 10 de desembre de 2018.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de l’AGAUR.