La Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación ha obert la convocatòria Acciones de Dinamización “Europa Investigación” 2015, en el marc del Programa Estatal de I+D+i orientada a los Retos de la Sociedad. L’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure i millorar la participació espanyola en iniciatives europees en ciència i tecnologia, especialment del programa Horizon 2020. Així mateix, vol reforçar la capacitat de lideratge internacional contribuint a millorar la competitivitat del teixit empresarial. El pressupost global de la convocatòria és de 3 milions d’euros.

Les propostes s’hauran de focalitzar en els pilars Societal Challenges i Industrial Leadership; en accions d’intercanvi de personal finançades sota les Marie Sklodowska-Curie Actions, concretament Research and Innovation Staff Exchange (RISE) i Innovative Training Networks (ITN), així com en ajuts de l’European Research Council (ERC). A més, aquestes propostes hauran de ser liderades per institucions espanyoles.

El termini de presentació de sol·licituds és el 14 de maig de 2015 i s’ha de realitzar a través de la Seu electrònica del Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO).

Per a obtenir informació detallada de la convocatòria podeu consultar el lloc web de la Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación.