La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) i la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració d’entitats i universitats catalanes, organitzen la 23a Setmana de la Ciència (SC18), que tindrà lloc del 9 al 18 de novembre de 2018. Durant aquest esdeveniment, se celebraran centenars d’activitats de divulgació científica arreu del nostre territori: jornades de portes obertes; itineraris guiats; taules rodones i conferències; exposicions; xerrades; jocs; tallers científics; entre d’altres.

Els temes centrals de l’SC18 són: el patrimoni cultural, amb motiu de la celebració de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural que promou la Unió Europea (UE); l’Any Pompeu Fabra, amb motiu de la celebració dels 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic català; i, finalment, l’Any Feynman, amb motiu de la celebració del centenari del naixement del prestigiós físic nord-americà Richard Feynman, promogut pel Grup de Comunicació i Divulgació de la Nanotecnologia, EspaiNano.

En el marc d’aquesta iniciativa, s’organitza un concurs de cartells per a seleccionar el cartell representatiu de l’SC18. La temàtica ha d’estar relacionada amb algun dels temes centrals de l’edició d’enguany. El concurs està adreçat a tothom i cada concursant podrà presentar-hi un màxim de tres obres, que hauran de ser originals i inèdites.

El termini màxim de presentació dels pòsters serà el 12 de setembre de 2018 a la seu de la FCRI. El cartell seleccionat serà premiat amb 1.000 euros. El veredicte del cartell guanyador es farà públic durant la segona quinzena del mes de setembre.

Per a obtenir informació més detallada, podeu consultar les bases del concurs al lloc web de la FCRI.